Andreas Moe

+ Samuel Gajicki

Eventet har redan varit
Andreas Moes röst spreds över världen när han 2011 sjöng på Aviciis singel ”Fade Into Darkness”. 2015 släppte han sitt debutalbum ”Before The Rumble Comes”. Ett album som bland annat innehåller spåret ”Ocean”, vilken blev guldcertifierad i Sverige och två år senare följde han upp med EP:n ”Maybe It’s All We Dreamed Of”. Nu släpps ”Love Fast, Heal Slow EP”. Med färgstarkt gitarrspelande och känsloladdade texter sjunger Andreas om hjärtesorg, psykisk ohälsa och att dansa bort sitt hjärta.

Om EP:n säger Andreas Moe:

– Det känns sjukt kul att äntligen få släppa låtarna som jag har suttit och hållit på ett tag med nu. Jag har släppt musik förut men aldrig känt så som jag känner för den här EP:n. Jag är stolt! Stolt över att ha gjort något som verkligen är jag, som jag till 100 % kan stå rakryggad bakom.

Utöver skiv- och EP-släpp har Moe under eget namn turnerat genom Europa två gånger samt turnerat med John Mayer och Kodaline. Nu i oktober är det dags att åka ut på vägarna igen när Andreas Moe gör två exklusiva spelningar i Göteborg och Stockholm.

– De här låtarna har legat i en dator alldeles för länge så nu vill jag verkligen ut och spela dom och ge dom luft! Det är alltid kul att komma ut och spela med några nya låtar i bagaget, man vet aldrig riktigt hur det ska kännas eller hur de ska tas emot … Spännande!

Arrangeras av Jubel.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar