Angel Haze

Det är något helt unikt med amerikanska rapparen Angel Haze. Live har hon en närvaro, glöd och äkthet som är så självklar att den slår ut allt och alla. Hennes totala engagemang är förtrollande till den grad att tid och rum inte längre existerar. Den 21 december kommer hon till Stockholm och Nalen.

Trots sin ringa ålder har Angel Haze snabbt skapat ett eget uttryck och en självmedvetenhet som få andra kan efterlikna. Kanske var det därför som Sverige föll pladask för hennes utelämnande och personliga rap när hon 2013 intog Way Out West med dunder och brak, för en konsert som enligt många var det årets bästa festivalspelning. Samma år läckte hon självmant sin debutskiva ”Dirty Gold” 2013, flera månader innan den var planerad att släppas. Därefter har hon fortsatt att skapa och släppa flertalet låtar – senaste projektet ”Back to the Woods” kom 2015 och innehöll succésinglar som ”Moonrise Kingdom” och ”Babe Ruthless”. Nu är också ett nytt album på gång, och i samband med det åker Angel Haze ut på turné.

Denna konsert har fått ett nytt datum. Angel Haze skulle ha spelat på Nalen den 24 maj men tvingades att skjuta upp sin turné. Du som redan hade en biljett till Angel Haze på Nalen den 25/5 – din biljett gäller till det nya datumet i december automatiskt.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar