Augustifamiljen – På spåret

Eventet har redan varit
Välkommen på releasekonsert för den efterlängtade skivan "Augustifamiljen - På spåret”! Den 14 oktober blir det en enastående och helt unik konsert med husbandet, låtarna och artisterna från Sveriges genom tiderna populäraste TV-program På spåret. Biljetter släppta!

Tillsammans med Jennie Abrahamsson, Loney Dear, Lena Willemark, Theodor Jensen och Jonas Svennem (plus flera överraskningar) framförs de mest älskade och efterfrågade låtarna från de 10 år som Augustifamiljen förgyllt fredagsvintrarna med oförglömliga levande musiknummer och Sveriges mest personliga artister.

Augustifamiljen ”På spåret”
CD och digitalt album släpps 11 oktober (Playground Music)
Nu kommer äntligen skivan med ett urval av de allra bästa låtarna från de senaste tio åren av På spåret, Sveriges populäraste TV-program genom tiderna, där husbandet Augustifamiljen kompat ett stort antal fantastiska sångare och sångerskor. Samtliga låtar är originalversionerna från På spåret under åren 2009-2018. De är gjorda inför en studiopublik och inga pålägg har gjorts i efterhand. I CD-bookleten finns bilder från programmet samt texter från Fredrik Lindström och kapellmästaren och producenten Stefan Sporsén.

Skivan går att köpa i samband med konsertbiljett via Tickster och lämnas ut på plats mot uppvisande av kvitto/biljett. I Tickster finns också information om vilka låtar som valts ut. Du kan även kolla in låtlistan HÄR.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar