Bad Rabbi

Freudenthal Yiddish Orchestra

Eventet har redan varit
Efter succén med fjolårets Klezmer Christmas på Nalen är Freudenthal Yiddish Orchestra nu åter med rykande färskt material. Den 28 oktober kommer orkestern tillbaka med nyskriva "Bad Rabbi".

Efter att med glödande ögon läst Eddy Portnoys lysande “Bad Rabbi”, en bok befolkad med judiska fribrottare, mästertjuvar och den judiska skilsmässodomstolen i Warszawa (för att nämna något) kontaktade Alexander Freudenthal författaren Portnoy och frågade om han fick komponera musik inspirerad av dennes bok. Det fick han!

Resultatet kan ni se och höra den 28 oktober. Dagen till ära kommer Eddy Portnoy själv, direkt från New York, att presentera och levandegöra de judiska livsöden som Freudenthal har tolkat. Allt i sedvanlig FYO-stil, med klezmer, jazz, rock och klassiskt i en saligt befriande röra framfört av en samling fantastiska musiker.

Välkomna!

Freudenthal Yiddish Orchestra är:
Johan Christoffersson – saxofon, flöjt
Magnus Dölerud – klarinett, saxofon
Ari Haraldsson – basklarinett, saxofon
Nils Janson – trumpet
Peter Lindhamre – trumpet
Eva-Tea Lundberg – valthorn
Staffan Findin – trombon
Adam Forkelid – klaviatur
Andreas Westman – bas
Gustav Nahlin – trummor
Jessica Freudenthal – sång

Alexander Freudenthal – musikalisk ledning

Eddy Portnoy – presentation

Konserten är ett samarbete med Judisk kultur i Sverige

 

Onumrerade sittplatser

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar