Bernhoft

& the fashion bruises

Eventet har redan varit
Norska multiinstrumentalisten, kompositören och sångaren Jarle Bernhoft kommer tillbaka till Sverige och Nalen, återigen med fullt band och nu med nya hyllade albumet "Humanoid" i bagaget. Bernhoft slog igenom som soloartist 2008 (efter en framgångsrik karriär i bandet Span) med debutskivan "Ceramik City Chronicles".

Genom att kombinera en rad olika musikstilar och själv spela flertalet instrument blev Bernhoft en internationell succé i samband med solodebuten. Mycket har hänt i karriären sedan dess: en ansenlig bunt utgivna album (med det senaste som släpptes 2018), en Grammy-nominering, framträdanden i stora amerikanska talkshows som Ellen DeGeneres och Conan, samt flera slutsålda turnéer. Bernhofts unika retrosound fascinerade många – och med all rätt. För om Bernhoft har ett syfte med sin musik, så är det att få folk att dansa och tänka efter på samma gång. Det gäller i högsta grad för det nyligen släppta albumet “Humanoid”.

Det nya albumet består av tio låtar som är snäppet mer up-beat än tidigare, och kanske lite rockigare än de tidigare given. Bernhoft fortsätter som vanligt att skapa genreöverskridande musik, med en stark soulig röst och sitt helt unikt retrosound. Det är inte helt fel att kalla honom för Norges motsvarighet till Sveriges egna soul-kung Eric Gadd, men egentligen kan ingen liknelse göra Bernhoft rättvisa. Det är helt enkelt något som måste upplevas live.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar