Billy Lockett

+ Ferris & Sylvester

Eventet har redan varit
Billy Lockett är den brittiska sångaren som turnerat med Lana Del Rey och Birdy – och som inspireras av artister som Radiohead och Ludovico Einaudi. Singer-songwritern från Northampton har med låtar som ”Wide Eyed”, ”Fading Into Grey”, ”Empty House” och ”Burn It Down” redan samlat på sig miljontals streams – och är en av de mest intressanta rösterna just nu. Snart kommer debutalbumet och snart kommer Billy Lockett till Sverige!

När Lockett dök upp på musikscenen med sin debut-EP under 2016 var alla – såväl kritiker som musikintresserade – helt tagna på sängen. Den unge britten kändes inte som en ny musiker, utan tvärtom som en fullfjädrad artist. Hans djupa texter, där han sätter ord på de svåraste av känslor, kan närmast jämföras med poesi. På så sätt var det kanske inte konstigt att han, trots att han bara hade släppt någon enstaka singel, lyckades sälja ut Bush Hall i London på mindre än 48 timmar.

Nu har turen kommit till Sverige och den 27 mars intar han Nalen Klubb. Senast Lockett besökte Sverige var som förband till Jeff Lynne’s Electric Light Orchestra på Globen.

Support: Ferris & Sylvester

Insläpp klockan 19, Ferris & Sylvester cirka klockan 20 och Billy Lockett cirka klockan 21

Denna konsert är stående.
Singer-songwriterduton Ferris And Sylvester går kanske att placera någonstans mittemellan Jack White och First Aid Kit. Det är peppigt 60-tal blandat med blues, folk och rock. Unikt och riktigt riktigt fint!

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar