Bockarna Bruce

Eventet har redan varit
Bockarna Bruce är bandet som sedan 2008 framgångsrikt tolkat Bruce Springsteen på sitt eget nerskalade, men råa sätt. Sen senaste konserten på Nalen har Bockarna spelat både i utlandet och på olika platser runt om i Sverige.

På Nalen ger Bockarna Bruce en lång helkväll med ett brett urval av Springsteens främsta musik från huvudsakligen 70 och 80-talet. De stora hitsen blandas med de längre mästerverken och de mer exklusiva, udda låtarna. Ett flertal etablerade och framstående gästartister kommer att medverka under kvällen.

Inför sommarturnén 2012 med spelningar i Värmland, på Hard Rock Café i Oslo, Göteborg, Engelen och Stampen i Stockholm, utökades bandet från att ha varit en trio med ytterligare en medlem på saxofon och keyboard och består nu av Torsten Vikström (sång – bas), Anders Lönnö (gitarr – sång), Anders Björk (trummor – sång) och Björn Olsén (saxofon – keyboard – sång).

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar