Brother Ali

Eventet har redan varit
I över 15 år har Brother Ali fått uppmärksamhet världen över för sin personliga, medvetna och inspirerande hiphop. Hans många projekt och skivsläpp har gjort Jason Douglas Newman, som Brother Ali egentligen heter, till en av de mest respekterade akterna inom hiphopens indiescen. När det nu är 15 år sedan den officiella debuten firar han med en världsturné som stannar på Nalen den 21 mars. Biljetter släpps fredag den 25 januari klockan 10.00.

Brother Ali har länge varit en del av hiphop-kollektivet och skivbolaget Rhymesayers. Den första av hiphop-ikonens skivor som släpptes via bolaget var den enormt hyllade ”Shadows on the Sun” (2003). Sedan dess har det blivit ytterligare sex album, varav det senaste ”All the beauty in this whole life” kom 2017.

Brother Ali har besökt Sverige vid flera tillfällen tidigare, de allra flesta utsålda långt på förhand. När han nu kommer till Nalen Klubb för en jubileumskonsert är det tillsammans med DJ Last Word.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar