Busy Signal

Eventet har redan varit
Onsdagen den 7 augusti kommer Busy Signal med sitt band Stockholm! Räkna med en häftig resa genom Busy’s hit-katalog med allt från reggae-hits till dancehall-anthems.

Ni som lyssnat på urban musik det senaste decenniet har inte kunnat undgå Busy Signal. Med åratal av hits som “Missing You”, “Bedroom Bully”, “Unknown Number”, “Night Shift” och “Watch Out For This” (feat Major Lazer), har Busy Signal etablerat sig som ett toppnamn. Med sin unika förmåga att röra sig fritt mellan stenhård dancehall till rootsreggae har han gjort sig ett namn över hela världen.

Förra året släppte Busy en av de absolut största dancehall-hitsen ”Stay So” och fortsätter droppa hit efter hit. Genom sitt senast släpp ”Great Men” från i våras visar Busy Signal ännu en gång sin mångsidighet när han tar sig an att göra en cover på en legendrisk roots-låt med Burning Spear.

Biljett i dörren 400 sek

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar