Chelsea Cutler

+ RHETORIK

Eventet har redan varit
Sagan om Chelsea Cutler börjar med en ung student med stora drömmar om att skriva, skapa och producera sin egna musik, som genom att lita på sig själv och våga blotta sitt innersta lyckades bli en viral succé utan dess like. Och sagan om Chelsea Cutler har bara börjat. Snart kommer hon till Stockholm för första gången.

21-åriga Chelsea Cutler har kommit långt sedan hon för fyra år sedan började skapa musik i sitt sovrum. Via Soundcloud laddade hon upp unika covers som snabbt gav henne tusentals streams och följare, och tack vare den enorma uppskattningen hittade hon mod till att skriva och producera egen musik. Det stora genombrottet kom med hennes tredje singel ”Your Shirt” som på kort tid fick fler än 30 miljoner streams, och banade väg för fler låtsläpp.

Chelsea Cutler har en förmåga att skapa ljudbilder så bräckliga att lyssnaren tvingas hålla andan, samtidigt som musiken besitter en stark kraft med potential att sätta världen i gungning. Resultatet blir som en slags introvert EDM – något en kan gråta, skratta och dansa till, samtidigt.

Under 2018 kom två fantastiska giv från den unga amerikanskan: ”Sleeping with roses” del ett och två. Med dem presenterades också en egen headline-turné som stannar på Nalen lördag den 26 januari.

SUPPORT: RHETORIK
Virginia-födda artisten rhetorik började i musikbranschen som turnerande DJ. I samband med turnélivet startade han en vlog, “Off the Rhekord”, som snabbt blev populär och gav artisten än mer uppmärksamhet. Men, rhetorik ville skapa egen musik. Sagt och gjort: idag har han släppt ett antal singlar och en debut-EP – givetvis skapat, producerat och mixat av honom själv.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar