Chris Holmes & the Mean Men

+ Revelations + Iron Lamb

Eventet har redan varit
Amerikanska heavy metal-legenden Chris Holmes, grundare och gitarrist i W.A.S.P., släpper nytt solomaterial och beger sig ut på turné – en turné som stannar i Nalen Klubb den 16 september. Biljetter släppta!

Egentligen behöver inte Chris Holmes någon närmare presentation. Han var grundare och den ursprungliga gitarristen i W.A.S.P. från 1982 till 1990 samt från 1996 till 2001. Därefter, och lite emellan, har han varit med i andra band och konstellationer, samt haft igång en solokarriär.

Den officiella solodebuten kom 2012 med skivan “Nothing to Lose” – skriven, producerad och distribuerad av Holmes själv och hans fru. I samband med andra soloskivan började Holmes turnera, då med sitt nya band “Mean men”. Nu har ett tredje album skrivits och kommer att släppas under året – lagom till att att Chris Holmes & The Mean Men intar Nalen Klubb.

Support: Revelations och Iron Lamb.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar