DIM OUT + ROB MILTON

Stockholm Soul

Eventet har redan varit
I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras Stockholm Soul – Sveriges nya festival för modern soul. En tidlös genre som hela tiden förnyar sig och tar nya uttryck: R&B, hiphop, funk, gospel, jazz och futurebeats – alla innehåller de soul! Under festivalen kommer några av soulscenens mest intressanta och aktuella namn att ta plats på Nalen. Biljetter släppta!

DIM OUT
Svensk-kanadensiske musikproducenten Dim Out, eller Christopher Cook som han egentligen heter, släpper inom kort sitt debutalbum “Incredible Planetary Dragons”. Dim Outs ljudvärld är en alkemi av oldschool-analogt, hip-hopbeats, soul, funk och psykedeliska. Känd för sin silkeslena, udda röst och sin säregna sångstil. Hans beskrivits som “den nya vägen av svensk själ” av Mats Nileskär (P3 Soul). Dim Out är musik för den som lyssnar på Anderson Paak, Louis Cole och Little Dragon.

ROB MILTON
Rob Milton är ung och kreativ både som musiker och musikjournalist. Som indiesångare har han lyckats göra sig ett namn genom att producera ett överflöd av musik men även bloggat för SoulBounce och Virgin Com. Hans musik är återkommande hyllad i DJ-mixtapes och på klubbar världen över och nu är Rob Milton för första gången på väg till Sverige och Stockholm Soul!

I början av 2019 släppte Milton “Stay” och landade högt upp på iTunes top R&B/Soul. Han är även en del av Atlanta trio Cousin, vars EP debuterade 2018 och även den nådde högt upp på listorna. Var först med att höra Rob Milton i Sverige på Nalen klubb den 26 april!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar