Dogge Doggelito

Eventet har redan varit
Allas vår Dogge Doggelito — som egentligen heter Douglas Leon — gör nu en efterlängtad liveshow den 23 november på Nalen Klubb. Biljetter släppta!

Redan som ung i ”The Latin Kings” uppmärksammades Dogge för sin tuffa, energiska och ärliga attityd. Han skrev raptexter med en relevans som engagerade människor oavsett samhällsklass. Med hjälp av unika beats återspeglades livet och kampen i förorten. Som soloartist breddade Dogge sitt musikaliska uttryck ytterligare och steg in i andra rytmer såsom reggaeton och salsaton. Denna musikaliska utveckling resulterade i studioalbumen ”Större än någonsin”, ”Superclasico”, ”Första blatten på månen” och ”Psalm 23”.

När Dogge Doggelito nu kommer till Nalen är det för en konsert som är unplugged; det kommer att bli en resa med hits som “Cashen dem tas”, “Borta i tankar” med flera i ny tappning. Till alla som undrar, så är svaret ja: det kommer att smackas på med hits av svensk hiphop-kultur som förevigas igen med gästartister.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar