Doja Cat

Eventet har redan varit
Los Angeles-baserade Doja Cat har på kort tid gjort sig känd för sitt hypnotiskt brokiga sound, i gränslandet mellan elektronisk hiphop och rnb. Få kan ha missat hennes singel ”Mooo!” (med tillhörande musikvideo) som blev en av 2018:s mest virala låtar. Men Doja Cat är absolut mer än en meme.

Doja Cat släppte sin debut-EP år 2014, när hon bara var 18 år gammal. På EP:n fanns singeln ”So High” som inte bara blev en succé utan också gjorde att artister som Katy Perry och Chance the Rapper hyllade den unga artister. Därefter följde ett antal singelsläpp, där särskilt låtarna ”Nunchucks” och ”No Police” stack iväg på virallistorna, samt debutskivan ”Amala” som kom i mars 2018. Men det var egentligen singeln ”Mooo!”, med dess tillhörande musikvideo, som gjorde Doja Cat till en stjärna. Musikvideon har idag nästan 40 miljoner visningar på YouTube.

Den 1 mars kommer Doja Cat till Stockholm och Nalen Klubb för en av årets måste-konserter. Biljetter släpps fredag 25 januari klockan 10.00 via nalen.com.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar