Durand Jones & The Indications

Eventet har redan varit
En soulpluton som gör intryck. När det som mest behövs påminner Indiana-kvintetten oss om soulmusikens helande krafter men också dess förmåga att illustrera såväl smärta som fest. Likt artister som Curtis Mayfield täcker Durand Jones & The Indications hela spektrat.

Deras källarinspelade debutplatta från 2016 gjordes med en budget på 452 dollar och 11 cent, och det inkluderar ändå inköp av öl. I höstas gjorde bandet en uppmärksammad spelning på Way Out West, och nu kan vi meddela att bandet återvänder till Sverige i höst. 7 oktober står den här soulexplosionen på Nalens scen i Stockholm – biljetter släppta!

Om första albumet huvudsakligen var rått och närapå punkenergiskt är nya skivan “American Love Call”, som släpptes i början på året, lite mer sofistikerad. Det är ett verk som vidgar perspektiven och öppnar upp möjligheter åt alla möjliga håll för vad Durand Jones & The Indications kan vara och göra. Visst blickar musiken tillbaka till den klassiska soulens storhetstid, men texterna har en angelägenhet och social utblick som känns väldigt här och nu. Med tanke på konstellationens livedynamik och andra kvaliteter på scen har giget på Nalen goda förutsättningar att bli en av höstens stora största snackisar.

Support: The Dip

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar