E.B. The Younger

Bakom pseudonymen E.B The Younger gömmer sig Eric Pulido, till vardags även sångare och gitarrist i indiefolkprojektet Midlake. Bortom begränsningarna som att vara med i ett band innebär tar Pulido här sitt låtskrivande till nästa nivå – något som blir oerhört tydligt på den första singeln "Used to Be".

Låten, en indiehistoria som går att placera i samma fåra som Phosphorescent och Shearwater, är en uppvisning i såväl låtskriveri som produktion och bådar minst sagt gott inför det kommande albumet “To Each His Own” som släpps den 8 mars via Bella Union nästa år. Drygt en månad senare kommer E.B The Younger kommer till Nalen och Stockholm för en spelning den 4 april. Biljettsläpp onsdag 5 december klockan 10:00 via nalen.com.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar