E.B. The Younger

+ 
Sthlm Transit Club

Eventet har redan varit
Bakom pseudonymen E.B The Younger gömmer sig Eric Pulido, till vardags även sångare och gitarrist i indiefolkprojektet Midlake. Bortom begränsningarna som att vara med i ett band innebär tar Pulido här sitt låtskrivande till nästa nivå – något som blev oerhört tydligt på det nysläppta albumet "To Each His Own".

Skivan är en indiehistoria som går att placera i samma fåra som Phosphorescent och Shearwater, och är en uppvisning i såväl låtskriveri som produktion och bådar minst sagt gott inför den kommande karriären. Den 4 april kommer E.B The Younger kommer till Nalen och Stockholm.

Support: 
Sthlm Transit Club (acoustic set)
Sthlm Transit Club är en svensk/kanadensisk indie-pop grupp baserad i Stockholm. Sångaren och kollektivtrafikentusiasten, Steve Motion inspireras bland annat av Justin Vernons känsliga låtskrivande och Chris Martins varma personlighet. Sthlm Transit Clubs musik är spontan, lekfull, och emotionell. Debutsingglarna “Garden” och “Pretend” kommer få lyssnaren att känna inspirerad och hoppfull. För er som också gillar, Bon Iver, Coldplay, The Japanese House, The 1975, och Mumford & Sons.


Tider
19.00 Insläpp Nalen Klubb
ca 20.00 Sthlm Transit Club
ca 20.30 EB the younger

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar