Electric Citizen + BWHL

Eventet har redan varit
Nu är förköpet stängt men det går bra att köpa biljetter i dörren.

Under en magisk kväll någon gång per år förser Undergången dig med några av nutidens absolut bästa band inom genrer med doft av öl, fuzz, ondska och kärlek. Denna kväll: en amerikansk dubbel-whammy med naturkraften ELECTRIC CITIZEN och de psykedeliska drottningarna i BLACKWATER HOLYLIGHT.

ELECTRIC CITIZEN
Fyra cool kids från Cincinnati som spelar drivig, skitig heavy rock med 70’s-vibb, ledda av den glödande vokalisten Laura Dolan. Bandets tredje album “Helltown” landade på många av årsbästalistorna 2018 och vi kan bara hålla med. Det är högspänning från första till sista tonen.

BLACKWATER HOLYLIGHT
Kvintetten från Portland är den perfekta blandningen mellan ljust och mörkt, sött och salt. Deras egensinniga och unika heavy psych influeras av allt från surfrock till doom. De blandar älvlik stämsång med tunga riff, soliga popslingor med dekadent släpighet – och resultatet blir fullkomligt förtrollande.

DJ: Heavy Metal Action Night

Om det finns biljett kvar i dörren 230 SEK

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar