JANICE + ELIZA

Eventet har redan varit
I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras Stockholm Soul – Sveriges nya festival för modern soul. En tidlös genre som hela tiden förnyar sig och tar nya uttryck: R&B, hiphop, funk, gospel, jazz och futurebeats – alla innehåller de soul! Under festivalen kommer några av soulscenens mest intressanta och aktuella namn att ta plats på Nalen. Biljetter släppta!

JANICE

Den senaste i raden av stjärnor som fostrats i plantskolan Tensta Gospel Choir heter Janice. Med en rad soulinfluerade popsinglar i bagaget har Janice på kort tid trätt fram som ett framtidslöfte att räkna med. Förra året släppte hon sitt debutalbum Fallin’ Up och var samma år nominerad till Årets nykomling på Grammisgalan. I år är hon aktuell som skådespelare i filmen Eld och lågor. Debuten “Don’t Need To” var en av 2016 års mest spelade låtar i P3, och Musikguiden i P3 utsåg den till en av årets bästa när de summerade året.

Eliza
Eliza är en av Storbritanniens hyllade unga soulartister, med ett personligt och eget sound. Hon gjorde nyligen succé på youtubekanalen Colors med ett framträdande som streamats över 10 miljoner gånger. I december 2018 släppte hon albumet “A Real Romantic”, med rökig rnb, jazziga beats och blurriga vokaler.

Eliza debuterade redan som 15-åring och fick flera hits med singlar på UK Singles Chart och UK top 40 hits. Sedan dess har hon tagit karriären i egna händer för att satsa på sin musik självständigt. 2013 samarbetade hon framgångsrikt med Disclosure och singeln “You and Me”.

Eliza är född i London och uppväxt i stadsdelen Camden. Hon har framträtt på festivaler som South by Southwest, Coachella och Glastonbury och under våren 2019 är hennes europaturné utsåld i flera städer.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar