Engmans Kapell

+ Zander Nord

Eventet har redan varit
Återigen är det dags att låta Hälsingevindarna svepa in över Stockholms innerstad – Engmans Kapell kommer tillbaka till Nalen! Denna gång för en konsert i intima Nalen Klubb.

Engmans Kapell har under årens lopp spelat sig till en stor skara fans och frälst hela hemlandskapet Hälsingland där de alltid drar fulla hus, om och om igen. För en hälsing är Engmans Kapell inte direkt någon nyhet, de har varit ständigt närvarande sedan starten 1995.

De har tidigare släppt tre album med musik som beskrivs som ”hälsingsk folkrock”, som innehåller samarbeten med bland andra Staffan Hellstrand och Per Persson (Perssons Pack).

Support: Zander Nord
Zander Nord är Bollnäsbandet vars musik närmast kan beskrivas som en legering av viskonst från bandets hemtrakter och populärmusikalisk konst från nutiden. Under året har de bland annat släppt singeln ”Lika mycket jag”, i vilken de fick förstärkning av Anna Järvinen. Senare under året väntas mer musik från Zander Nord och då i form av deras andra fullängdsalbum i ordningen.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar