Finess

Eventet har redan varit
Jaouli Akofely, aka Finess blev tidigt inspirerad av sina äldre bröder och deras vänner till att göra musik och han började skriva texter på engelska redan som nioåring. Men det var i slutet av 90-talet, när Petter och Ken Ring slog igenom, som intresset för den svenska hiphopen väcktes. Under året har Finess släppt flertalet singlar, och fler verkar vara i görningen. Den 5 oktober kommer han till Nalen Klubb.

Genom åren har Finess bland annat turnerat tillsammans med Pato Pooh och Ken Ring, uppträtt live och gjort samarbeten med Mwuana, Stor, Adam Tensta, Michel Dida, Näääk & Nimo och Tjuvjakt. Först 2014 släppte han sina första egna projekt i och med dubbelsingeln “Avtryck” och EP:n “Produkt av min miljö”.

2016 kom det stora genombrottet med den hyllade tv-serien Lyckliga gatan. Där tolkade han Py Bäckmans låt ”Stad i ljus” och berättade för första gången om sorgen efter sin storebror, som tragiskt mördades för tre år sedan. I år har han hittills släppt tre solosinglar; “Hela världen är min”, “Tegel & Betong” tillsammans med Miss Li, “En dag” och remix på den tillsammans med Natural Bond (Petter, Peewee, Thomas Rusiak & Eye-N-i).

I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar