FUNKISFESTIVALEN – SEMIFINAL 2
tisdag 2 april


Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Det är ett årligt återkommande evenemang sedan 2011. Tisdag den 2 april är det dags för semifinal 2.

Det blir elva uppträdanden och ungefär hälften kommer att gå vidare till finalen senare i år.

Den 2 april kommer artisterna från Borås, Botkyrka, Falkenberg, Halmstad, Haninge, Järfälla, Sollentuna, Stockholm, Södertälje, Täby och Upplands Bro.I juryn, som ska utse vilka artister som ska få uppträda på finalen, kommer Maria Möller, Robert Brodén, Linda Bengtzing och Michelle Degermark att sitta.

 Som konferencierer har vi Elin Öhgren tillsammans med Klara Törnberg.

Alla artister på semifinalen har redan vunnit en deltävling i sin hemkommun, så det är redan bara vinnare på scenen. Bakom artisterna finns ett kompband vilket innebär all sång och musik spelas live på plats.

Målet med Funkisfestivalen är att så många som möjligt med intresse för att sjunga ska få möjlighet att stå på scen och delta efter sin egen förmåga. Många sjunger covers på kända schlagers, andra väljer att framföra egenskrivna låtar.

Platserna till Funkisfestivalen är onumrerade. Kom i god tid. Alla behöver köpa egen biljett, även medföljande assistenter. Om du behöver rullstolsplats – köp rullstolsbiljett.

Detta evenemang är sittande med onumrerade platser.
Biljetter köps via Funkisfestivalens sida på Tickster.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar