GASHI

+ KIDDO

Eventet har redan varit
Född i Libyen men uppväxt i Brooklyn med föräldrar födda i Kosovo – det är inte konstigt att GASHI skapar musik med världen som inspiration och med otaliga influenser, såväl musikaliska som kulturella. På något sätt lyckas GASHI skapa en ljuv mix av hiphop, rap och pop som känns lika given som unik – och han gör det oerhört skickligt.

Labinot Gashi, som han egentligen heter, har en uppväxt präglad av flykt och flytt bakom sig. När Gashi var ung tonåring hamnade familjen till slut i Brooklyn utanför New York, och det är uppenbart att den staden satt en tydlig prägel på Gashi – men också lika uppenbart att Gashis uppväxt gett honom en förmåga att utforska nya musikgenres och skapa genrelösa hybrider som är lika mycket sång som rap, lika mycket rnb som pop.

Även om den musikaliska grunden enklast beskrivs som hiphop har Gashi en hel palett av genres och stilar som han använder sig av. Den stora genombrottslåten ”Disrespectful” kom 2017, och har idag över 60 miljoner spelningar på Spotify. I slutet av 2018 kom hitsingeln ”Creep On Me” –över 70 miljoner Spotifyspelningar – och under 2019 har Gashi fortsatt att leverera låtar som alla tagit sig in på Billboards rytmiska topplista. Ett nytt album är också på gång – den självbetitlade plattan släpps på fredag den 20 september. Samtidigt släpps också biljetterna till Gashi:s kommande Sverigebesök och vi lovar, det är en konsert du inte vill missa.

SUPPORT: KIDDO
Efter succésläppen ”Drunk & I Miss You” och samarbetet med GASHI på ”Coming Down” har svenska KIDDO klivit fram i rampljuset som artist. Tidigare har hon betraktats som en av Sveriges mest spännande låtskrivare då hon har skrivit för bland andra John Newman, Dagny och Icona Pop. Nu är det fler som fått upp ögonen för KIDDO och hennes visuella och kreativa artisteri, och alldeles nytt material är nu släppt i form nya singeln ”Dead Alive”. Den 2 december ges det unika tillfället att se KIDDO på scen i Nalen Klubb, och vi tror att vi kommer få se mer av henne i framtiden.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar