GEE DIXON + DJ SALLA

Stockholm Soul

Eventet har redan varit
I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras Stockholm Soul – Sveriges nya festival för modern soul. En tidlös genre som hela tiden förnyar sig och tar nya uttryck: R&B, hiphop, funk, gospel, jazz och futurebeats – alla innehåller de soul! Under festivalen kommer några av soulscenens mest intressanta och aktuella namn att ta plats på Nalen. Biljetter släppta!

GEE DIXON

Gee Dixon har varit etablerad i den svenska hiphopscenen sedan han, tillsammans med artister som Timbuktu, Moms och Fille, gästspelade på Carlitos Krigarsjäl remix år 2012. Sedan dess har han släppt flertalet singlar, gästspel och EP:s och även medverkat i TV4-succén Lyckliga Gatan. I år presenterar Gee Dixon projektsläppet Paraply. Paraply skulle kunna beskrivas som ett mixtape, men det är inget som Gee Dixon själv väljer att kalla det; han vill låta lyssnarna själva avgöra vad dom tycker att det är. Paraply är Dixons försvar, fuck-off och protest mot allt som sagts kring hans sätt att vara på, alla fördomar som han ständigt brottas med och sist men inte minst – en skildring av alla de motgångar som han fått gå igenom under väldigt kort tid.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar