GOATESS + MANSION

Eventet har redan varit
GOATESS släpper sin efterlängtade tredje platta den 27 september och firar det hos Undergången tillsammans med Finlands mest mystiska export MANSION! Det kommer att bli mörkt, tungt och magiskt!

Goatess åkallar frenesin och den religiösa exstasen hos en Bacchus-kult på sitt nya album med den passande titeln “Blood and Wine” (Svart Records). Som de moderna veteraner de är inom scenen använder de sin låtskrivarexpertis till att framgångsrikt ta med sig influenser från den traditionella doomens grundare – som Saint Vitus, Trouble och tidiga Cathedral – ut i öknen och kombinerar dem med hypnotiska stonergrooves och riff av bibliska proportioner.

“Nine doses of intoxicating mesmerism that showcase seasoned and masterful command of doom-craft, this album marks Goatess finding a stride in their cloven hooves.
Captivating and subtly epic songs steamroll a slow descent into the underworld deserts of your mind, providing a suitable companion to nights of group debauchery or solo excursions to the soul’s outer limits. Giving in to the Bacchanalia at the heart of this record induces a mythical orgy of sonic Sabbathian riff-worship that’s impossible to deny.”

Den uppdaterade lineupen består av originalmedlemmarna Kenta Karlbom (trummor) och Niklas Jones (gitarr), tillsammans med nytillskotten Samuel Cornelsen på bas och Karl Buhre på sång.

I Am The Mansion (FIN): Är de ett band? Är de en kult? Eller är de båda samtidigt? Det vi vet är att Mansion kommer med allt det finska mörkret i baggaget och de kommer att bjuda på en musikalisk predikan utan dess like. Bered er på att bli omvända!

DJ: TBA

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar