Hugar

Isländska ambient-duon Hugar kommer tillbaka till Sverige! Efter att ha gjort succé på Obaren förra året är det dags för ett nytt besök i Stockholm, denna gång på Nalen Klubb fredag den 20 september. Biljetter släppta!

Från den sömniga kustbyn Seltjarnarnes, några mil nordväst om Reykjavik, bor och verkar isländska duon Hugar bestående av barndomsvännerna Bergur Þórisson och Pétur Jónsson. Vännerna har sedan tidig ålder experimenterat med olika ljudlandskap, och har på sin meritlista samarbeten med artister som Björk, Sigur Rós och Ólafur Arnalds.

Efter att ha samlat på sig en stor mängd demos och annat solomaterial bestämde sig Bergur Þórisson och Pétur Jónsson 2013 för att göra något konkret av det, och året efter kom deras debut. Självbetitlade albumet ”Hugar” från 2014 blev snabbt en stor Spotifyfavorit och har samlat på sig miljontals streams och lyssnare genom åren. Sedan dess har bandet släppt ett gäng singlar, bland annat hyllade ”Saga” samt dubbelsingeln ”Ró/Órói”. Den 23 augusti kommer ett nytt album, “Varða”, och drygt en månad senare ser vi dem på Nalen Klubb.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar