IRIS GOLD + AARON ABERNATHY

Stockholm Soul

Eventet har redan varit
I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras Stockholm Soul – Sveriges nya festival för modern soul. En tidlös genre som hela tiden förnyar sig och tar nya uttryck: R&B, hiphop, funk, gospel, jazz och futurebeats – alla innehåller de soul! Under festivalen kommer några av soulscenens mest intressanta och aktuella namn att ta plats på Nalen. Biljetter släppta!

IRIS GOLD

Danska sångerskan Iris Gold har slagit publiken med häpnad med sina liveframträdanden. Musiken flirtar med hiphop och soul men är även pop-inspirerad. Iris växte upp i fristaden Christiania där hon lyssnade på 70-tals musik som Jefferson Airplane, Beastie Boys och allt däremellan. Det senaste året har Iris Gold och hennes band spelat runt om i Europa på festivaler som Roskilde, Eurosonic, By:Larm, Reeperbahn och SPOT Festival. Vi ser med spänning fram emot en konsert av en framtida dansk soulstjärna!

AARON ABERNATHY
Aaron Abernathy är en multibegåvad soulartist och pianist som kritikerrosats av bland andra Pitchfork, Bandcamp Daily och Soultracks. Han har blivit känd genom sina hyllade liveframträdanden och samarbeten med artister som Black Milk, Slum Village och Foreign Exchange. Hösten 2016 gav han ut sitt första soloalbum Monologue, som mottogs positivt av kritikerna. 2018 gav han ut albumet “Dialogue” och turnerade sedan i USA och Europa, där hans musik berört publiken på platser och städer som New Yorks Brooklyn Museum, New Orleans Essence Festival, San Jose Jazz Festival, London, Paris, Madrid och Barcelona.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar