Jack Moy

Eventet har redan varit
Jack Moy har lyckats beröra och uppröra en halv generation sedan debutalbumet 2012. Det är inte nog med hans sönderhyllade livekonserter där hängivna fans sjunger med från första till sista ackordet, utan också på Spotify har han streamats över 15 miljoner gånger.

Den 2 november släpptes hans känslofyllda singel “Build It And They’ll Come”. Ett citat som känns igen från självaste bibeln: ”Noah asked God where he would get all the animals for the ark and the answer was “Build it and they will come”. Men när Jack Moy återanvänder detta välkända ordspråk känns det varken bibliskt eller cinematiskt, det känns bara självklart, det känns Jack Moy.

För är det något som är Jack Moys signum, så är det en form av äkta artisteri. Sådär som det var innan en började se allt genom ett fotofilter och begreppet ‘influencer’ hade en definition. Jack Moy är förklaringen på rock n roll, och är en artist som är långt från norm och PK. Och just på grund av det slår hans musik mitt i prick. Rakt in i hjärtat på vem som helst.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar