Janne Schaffer

A Music Story

Eventet har redan varit
Sveriges egna gitarrvirtuos Janne Schaffer kommer tillbaka till Nalen för en helkväll med musik från hans karriär som solist och som studiomusiker. Innan konserten visas dokumentärfilmen Gnisten - Janne Schaffer för första gången i Sverige.

Det kommer att bli mycket Gärdestad, som nu är populärare och aktuellare än någonsin bland annat genom filmen om Ted. Det blir också lite Abba – Janne var under våren på turné i Europa med symfoniorkester i egenskap av originalmusiker på Abbas plattor. Det blir en del Json Lindh som i år skulle ha fyllt 75 år samt ett helt knippe av Jannes egna låtar som ”Halkans affär Norrland” med flera. Musiken blandas också med uppdaterade stories om inspelningarna.

På scen
Janne Schaffer gitarr, sång
Johan Boding sång
Peter Ljung keyboard
Barbro Lindqvist  gitarr, sång
Tobias Gabrielson  bas, sång
Mårgan Höglund trummor

Onumrerade sittplatser

Som uppvärmning till kvällens konsert visas dokumentärfilmen Gnisten – Janne Schaffer,  som visar hur plattan Earmeal kom till. Det var vid den här inspelningen i Los Angeles 1977 som Schaffer mötte och arbetade tillsammans med musikerna i familjen Porcaro, ungefär vid samma tid som de bildade bandet Toto. Filmen startar kl 18.45.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar