Jävlaranamma

Eventet har redan varit
Det gamla goa göteborgargänget som fortfarande tror att 90-talet var peaken på mänsklighetens utveckling kommer till Stockholm! Ända sedan starten har Jävlaranamma varit ett band värt att uppleva live, och nu finns chansen för alla 08:or den 14 december. Biljetter släppta!

Jävlaranamma bildades från duon “Robinsson Crouse and the Crouseberries” i mitten av 1980-talet. Till en början hette de “Monsieur Krysell and the Very Fast Räcerbilers”, och gjorde sig först och främst populära inom studentkretsar samt spelade flitigt på högskolor och universitet runt om i Sverige. Någonstans hände dock något, och helt plötsligt var Jävlaranamma ett band för allmänheten. Trots att det gått ett tag sedan debuten har de aldrig tröttnat eller slutat, utan istället fortsatt att konstant levererat musik och liveupplevelser med en hög dos jävlar anamma. Som sig bör.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar