JËLLY

+ MATTIS

Eventet har redan varit
I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras en rad konserter på temat svensk hiphop. Denna kväll: JËLLY!

Förra året debuterade Malmöbaserade artisten JËLLY med den starka singeln “Mina” tätt följd av EP:n “Allting / Ingenting”. Hon blev då första artisten ut på Adam Tenstas egna bolag JÄRN. Som en bomb kom sedan första låten sedan EP:n: nya singeln “Dö ung”, som precis som tidigare är stark i såväl text som sång, med ett tydligt personligt budskap från den unga Jëlly som för ett antal år sedan fick en allvarlig sjukdomsdiagnos. Detta till trots blev Jëlly utnämnd till årets starkaste debutant 2017 av Jan Gradvall.

SUPPORT: MATTIS
Mattis släppte 2018 projekten Axel och Ögon och tilldelades samma år textförfattarestipendie av STIM. Han har samarbetat med Broder John, Sanna Rahimic och Musse Hasselvall. Unikt är att alla texter släpps innan musiken för att “ge lyssnaren en chans att läsa boken innan filmen”.

BILJETTER SLÄPPTA
Insläpp klockan 20, på scen cirka klockan 21
Ordinarie biljett 130 SEK + service
Under 26 år 80 SEK + service

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar