Jesper Jenset

+ JULIANDER

En av de senaste och starkast lysande popstjärnorna från vårt grannland i väst: 21-åriga norrmannen Jesper Jenset har på kort tid tagit hela Europa med storm. Med fler än 70 miljoner streams på Spotify och hitlåtar som ”Bad vibrations” och ”FOR LOVE.”, samt nysläppta singeln ”Blue Flags/Fun Things”, har Jenset en röst att räkna med. Den 17 april kommer han till Sverige och Nalen Klubb med svenska Juliander som support – biljetter släppta!

Debuten skedde 2016, och karriären tog fart på allvar året efter, när singlarna ”Lies” och ”Painkiller” började generera miljontals streams. 2018 släppte han sin debut-EP ”Waves”, den första i en tilltänkt triologi av EP:s. Med på skivan var dessutom Grammy-vinnande H.E.R.

Vad har då Jenset planerat inför 2019? Utöver två nysläppta singlar är uppföljande ”Waves vol 2” tänkt att släppas i april, i samband med vilket han beger sig ut på en turné. Den 17 april intar Jesper Jenset Nalen Klubb för en poppig och energifylld men samtidigt intim konsert ingen vill missa.

Support: Juliander
Juliander är Stockholmsartisten som började göra väsen av sig med singlarna ”Same Moon” och ”Afterglow”, som gick varma under 2018 och fick över 13 miljoner streams. Efter att ha turnerat med Zara Larsson och Alan Walker runt Europa lades grunden för nästa EP, som föregicks av singeln ”Better Man”, producerad av Christian Walz och Jones Wetterberg.
Den stora publiken fick också upp ögonen för Juliander när han gästade just Alan Walker som duettpartner till Noah Cyrus på singeln ”All Falls Down”, vilket tog honom till Coachella och Summerburst bl.a.

Den 15 mars släpps nästa singel, ”Nervous”, och Juliander förbereder sig för en vår och sommar fylld av fler spelningar och hårt arbete i studion för att färdigställa sitt debutalbum.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar