Jess Glynne

+ SVEA

Eventet har redan varit
Via låtar som ”Rather Be” (med Clean Bandit) och ”My Love” (med Route 94) började Jess Glynnes djupa och soulfulla röst dyka upp i hörlurar och högtalare världen över. I hennes hemland Storbritannien hamnade båda låtarna på förstaplatsen på den brittiska singellistan – och inom kort fick de sällskap av ett gäng till. Idag är Glynne en av de kvinnliga soloartister som har haft flest listettor. Senaste succén är låten ”I’ll be there” från högst efterlängtade albumet ”Always in Between”, vilket släpptes den 12 oktober. Den 13 mars 2019 kommer stjärnskottet till Stockholm och Nalen.

Storbritannien-födda Jess Glynne har hyllats världen över för hennes förmåga att på ett öppet, ärligt och närgånget sätt närma sig universella teman. Med debutskivan ”I Cry when I laugh” (2015) lyckades hon att skapa ett soundtrack till livets alla dagar: de glada, de ledsna, de festliga och allt däremellan. Upptempolåtar blandas med djupa texter om stärkande tillika nedbrytande kärlek, surt hopp och glädjande drömmar, och redan i titeln sätter hon fingret på den känsla som bara Jess Glynne lyckas förmedla idag: den paradoxala känslan i att dansa fastän du gråter, att skratta även om du är ledsen.

Allt detta och lite till utlovades på album nummer två, som lättast beskrivs som något av en uppgörelse och en triumf för den nu 28-åriga Jess Glynne. De största singlarna från skivan, ”I’ll be there”, ”These Days” och ”All I am”, har alla toppat singellistor världen över.

SUPPORT: SVEA
Uppmärksammad som framtidens artist och hyllad av utländska medier, släppte pop/R&B artisten SVEA sin debut-EP “This is” den 1 Februari. Samtidigt är SVEA aktuell med duetten “Complicated” som är släppt tillsammans med danska stjärnskottet Alexander Oscar, en låt som på mindre än två månader samlat på sig över 4 miljoner streams. Genom at ha spenderat hela 2018 åt att utveckla sin nya passion för låtskrivandet och hitta sitt egna sound, är “This is” en djupare introduktion av SVEA både som artist och som uttrycksfull, ofiltrerad låtskrivare.

TIDER
Dörrar klockan 20
SVEA ca klockan 20.30
JESS gLYNNE ca klockan 21.30

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar