J.I.D

+ GRIP + Domani

Eventet har redan varit
Med hårda beats, raka texter och avancerad rap har Atlanta-rapparen J.I.D blivit ett av de främsta namnen för den nya generationens hiphop. Lägg till maxade liveframträdanden och en oslagbar scennärvaro, samt täta samarbeten med några av hiphopens mest lovande, och det är tydligt att J.I.D är en blivande legend.

J.I.D debuterade år 2015 med EP:n ”Dicaprio”, med inspiration från sina föräldrars funk- och soulskivsamling, samt en stark vilja till att skapa en annan sorts hiphop än den generiskt slipade typ som Atlanta gjort sig känd för. Strax därefter kom J.I.D i kontakt med musikkollektivet Spillage Village, och karriären började ta fart på allvar.

Den officiella debuten kom med albumet ”The Never Story” och följdes nyligen upp med skivan ”DiCaprio 2”. Båda skivorna släpptes via bolaget Dreamville (Interscope Records) som i sin tur nyligen släppte albumet ”Revenge of the Dreamers” där J.I.D bidrog med ett antal låtar – och skivan debuterade som nummer ett på Billboard Top 200. Utöver Dreamville-samarbetet har J.I.D verkligen haft medvind det senaste året då hans musik kommit med som soundtrack till filmer, serier och spel som ”Hobbs & Shaw”, HBO:s ”Euphoria” och EA Games NBA2K20.

I maj 2018 såg vi J.I.D på scen i Nalen Klubb. I december kommer han tillbaka – denna gång till Stora Salen med sin “Catch me if you can tour”. Biljetter släpps fredag 6 september klockan 11.00 via nalen.com.

SUPPORT:
GRIP + Domani

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar