Joe Lefty + Mopiano

Eventet har redan varit
I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras en rad konserter på temat svensk hiphop. Denna kväll: Joe Lefty + Mopiano!

JOE LEFTY
Joe Lefty som länge har varit ansedd som en av Sveriges gömda hiphop-juveler, och släppte i slutet på 2017 sin debut-EP “HeartChakra”. Det var ett konceptuellt släpp på fyra spår som blandade olika genres som hiphop, jazz, soul och house. Efter debuten har Joe spenderat hela 2018 med att jobba på nytt material; istället för att släppa ny musik har han ägnat sig åt att utvecklas som artist och musikproducent. Han har låst in sig i studion vilket har resulterat i ett fräschare och bredare sound. De första smakproven är redan planerade att släppas i början på 2019 och spelningen den 14 mars kommer att bli första tillfället att få höra hans nya material live.

MOPIANO
Mopiano är en svenskbaserad artist som under senare tid blivit kallad för den nya Frank Ocean. Han är aktuell som producent samt låtskrivare, och hans tidigare samarbeten har gjorts med artister så som Madi Banja, Hov1 med fler.

Med Rnb/Hiphop och Reggae som rötter sedan barnsben har Mopiano skapat och lagt sin egna prägel på den musik han nu skapar. Denna prägel återfinns bl.a i hans debut EP – “Late Night Outdoor”. Denna har hyllats av bland annat redaktören Sulekha Daar hos COLORS-STUDIOS, där hon via deras hemsida skriver om honom. Hon skriver att ”den nysläppta singeln ’Undercover Paper Chaser’ är lika smooth som namnet på titeln, med ett beat som får den stelaste dansaren röra på sig och en melodisk blandning av sång och rappade vokaler”.

Gästartist DJ ELLIOT TAINTON

BILJETTER SLÄPPTA
Insläpp klockan 20, på scen cirka klockan 21
Ordinarie biljett 130 SEK + service
Under 26 år 80 SEK + service

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar