John Lindberg Trio

Eventet har redan varit
Med ena foten i klassisk rockabilly och den andra i modern rockmusik har dalatrion John Lindberg Trio – eller JLT helt enkelt – blivit en av Sveriges mest älskade liveakter. John Lindberg Trio albumdebuterade redan 2006 som John Lindberg Rockabilly Trio och har sedan dess hunnit med ytterligare ett antal album, varav senaste albumet "Straight from the Heart" släpptes 2017. Efter en utsåld februarikonsert i Nalen Klubb, så kommer grabbarna tillbaka till Nalen lördag den 9 november.

John Lindberg växte upp i ett hem där klassisk rock ’n’ roll var en av hörnstenarna och han fastnade tidigt för femtiotalets rockmusik, och började turnera redan i de tidiga tonåren. Under gymnasieåren bildade han John Lindberg Rockabilly Trio, som nu har Nathanael Marcusson på bas och Joakim Dunker på trummor, och strax därpå albumdebuterade bandet och gav sig ut på vägarna. Sedan dess har det bara rullat på för John Lindberg Trio, med album på album och turné efter turné har de byggt ett namn för sig med topp tio-placering på albumlistan och utsålda spelningar runt om i landet som resultat.

Genom karriären har John Lindberg Trio breddat sitt femtiotalsinspirerade rockabilly-sound med influenser från bland andra Led Zeppelin, The Sonics, Steve Earle, The Beatles och The Fabulous Thunderbirds. Samtidigt tittar de ständigt framåt, med en stadig utveckling mot ett mer kontemporärt sound. Energiskt och med stora delar charm och nerv – det är i liveformat som John Lindberg Trio är i sitt esse.

Självsäkert, närvarande och genomsyrat av kreativitet och oräddhet, ett lika klassiskt som modernt rockband som inte lämnar någon oberörd.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
https://open.spotify.com/artist/1WycSxPCDVrFmadezeD8sO?si=m2cmwOvGQqeT9Nhb2Jgi7Q