Jordan Rakei

+ Arlo Parks

Eventet har redan varit
Nya Zeeländska Jordan Rakei tog Sverige och Stockholm med storm efter hans framträdande på Stockholm Soul förra året. 14 juni släpper Jordan Rakei nya albumet "ORIGIN" och startar en världsomspännande turné som landar på Nalen den 25 september. Biljetter släppta!

Jordan Rakei har sedan han flyttade till London från Brisbane 2015 redan fyllt karriären med flertalet storslagna samarbeten. Som en del av gruppen ”Are We Live” samarbetar han med bland andra Tom Misch och Alfa Mist. Han har nyligen skrivit musik tillsammans med Nile Rodgers från Chic och har blivit inbjuden till L.A. för att samarbeta med Terrace Martin (producent för Kendrick Lamar, Snoop Dogg och Herbie Hancock). Listan kan göras lång och det här är säkerligen bara början på en lång spännande karriär för en av de intressantaste live-akterna just nu.

Den 14 juni släpps tredje albumet ”Origin” på labeln Ninja Tune där Jordan levererar ett väldefinierat uttryck med stort sound, utstickande melodispråk och tydliga visioner. Singeln ”Say Something” finns att streama redan nu.

Vi kan vänta oss en konsert fylld med inspiration från Rakeis musikaliska hjältar Stevie Wonder och Steely Dan, blandat med en rejäl dos swing á la A Tribe Called Quest, Pete Rock och 9th Wonder.

Support: Arlo Parks

I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar