Júníus Meyvant

Júníus Meyvant är Islands kanske mest intressanta artist just nu. Med sina mästerliga popproduktioner, där grunden utgår från ett retrosound med folk och soul, har han lockat till sig fans från hela världen. Den 17 februari kommer han till Nalen Klubb. Biljetter släppta!

Med klassisk soulröst och en rik flora av instrument har isländska musikern Júníus Meyvant förfört en ny publik under kort tid. Hans debutalbum “Floating Harmonies” balanserar mellan influenser från både soul och folk med ett nytt modus operandi. Nu har det blivit dags för album nummer två – “Across the Borders” – som släpps 9 november. Av den första släppta singeln att döma, genomvackra “High Alert”, är det ett nytt litet mästerverk som väntas.

Júníus Meyvant komponerar mästerligt ihop produktioner med både influenser från gamla genrer som soul och folk, med nya idéer som tvingar ut musiken från ett trött nostalgiskt hål. Med ett fokus och ett strålande gehör läggs största energi på även de minsta detaljerna i ett ljudlandskap där ingenting lämnas åt slumpen. Stråkar och blås blandas med elektroniskt knorr och klassisk soulröst. En upplevelse som säkerligen kommer intensifieras i det verkliga rummet.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar