Jvck James

Med ena foten i 90-talets rnb och den andra i östra London har Jvck James gett den moderna rnb-musiken ett nytt ansikte. Efter två långa turnéer som öppningsakt åt Mahalia och Ella Mai, samt lovord från några av musikbranschens största, så har Jvck James världen vid sina fötter. I november åker han ut på sin första headline-turné som stannar på Nalen den 20 november. Biljetter släpps fredag 3 maj klockan 11.00 via nalen.com.

20-åriga Jvck James tog nyligen sin examen från ELAM (East London Academy Of Music) och har sedan 2017 släppt singlar i en rask takt. Häromveckan kom ytterligare en ny singel, “Fall Free”, som är det perfekta exemplet på naturlig talang och imponerande låtskriveri. Förväntningarna är höga på det officiella debutalbumet, men först är det dags för Jvck James att möta sina nya fans på hans längsta turné hittills.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar