KOKOKO!

Eventet har redan varit
KOKOKO! är det kongolesiska bandet som gör explosiv och vibrerande psykedelisk electronica så som du aldrig hört den förut. Deras musik har kallats för 'Kinshasas soundtrack'; samtidigt som en vind av förändring sveper över Kinshasas kulturella landskap med en ny fantastisk alternativ-scen. Musik skapad från slummen och klubbarna i staden mellan strömavbrotten. Med instrument som andas DIY blir soundet något helt unikt.

Medlemmarna i KOKOKO! uppfinner och bygger sina instrument av saker som de hittat, som en gitarrsträng, en skrivmaskin som blir till trummaskin och en talk box från en bilbandspelare. Genom det kongolesiska Kinoise Productions har de samarbetat med den franska producenten Débruit och medverkat i projektet Africa Express som promotar samarbeten mellan gränserna.

KOKOKO! är stadens ljud och de kallar sin musik för ”techno kintueni” – direkt, oslipat, punkigt och elektroniskt. Förvänta dig en oväntad och rolig klubbupplevelse!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar