Laszlo Royale

Eventet har redan varit
Laszlo Royale med Malena Laszlo bjuder på en show i bästa Las Vegas-stil. Easy listening, latin-jazz och retropop blandas med spänstiga orkesternummer och showstoppers á la Liza Minnelli och Shirley Bassey. Charm, nostalgi och glamour serverat med sprudlande musikalitet.

Laszlo Royale bildades 2018 av sångerskan och skådespelaren Malena Laszlo tillsammans med trummisen och arrangören Mats Engström. Efter många års samarbete i olika konstellationer beslöt de sig för att samla ett ”Dream Team” av musikanter och bygga en helt egen repertoar med influenser från 60- och 70-talet. Med 12 fantastiska musiker och intrikata arrangemang ger man ny skepnad åt välkända jazz- och poplåtar. I juni 2019 släpptes de två första låtarna, Bob Dylans ”I’ll Be Your Baby Tonight” och ABBAs ”Money, Money, Money”, som en ‘teaser’ på vad som kommer.

Malena Laszlo är född i Lund och är en mångsidig artist – som solist och sångerska med olika orkestrar, både internationellt och runt om i landet. Som skådespelare har hon jobbat med Ingmar Bergman och spelat komedi och drama för film och TV. Hon har medverkat i en lång rad musikaler, vunnit Guldmasken och spelat Sally Bowles i Cabaret. Dessutom är hon den sångerska som framträtt flest gånger på Nobelfesten.

Med Malena på scen ser vi:
Johan Alenius, Klas Toresson, Anders Sjögren (träblås)
Fredrik Oscarsson, Patrik Skogh (trp & flh)
Magnus Svedberg (trb)
Johan Landqvist (keyb)
Mikael Sundin (git)
Anders Johnsson (bas)
Axel Fagerberg (slv)
Mats Engström (tr & kapellmästare)

Den 23 oktober spelar Laszlo Royale på Nalen Klubb. Biljetter släpps på måndag den 17 juni klockan 10.00.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar