Lebanon Hanover – Klubb Död

+ Petra Flurr

Eventet har redan varit
Klubb DÖD är Stockholms förnämsta klubb för dig som uppskattar mörk musik med underground- och DIY-anda. Klubb DÖD ger er de senaste och mest briljanta akterna inom scenen. Denna kväll: Lebanon Hanover!

Den iskalla postpunk-duon med Larissa Iceglass och William Maybelline återvänder till Stockholm, Nalen och Klubb Död! När Nalen senast gästades av Lebanon Hanover (september 2017) sålde biljetterna slut på rekordtid.

Lebanon Hanover grundades 2010 och ligger på Fabrika Records tillsammans med bland annat grekiska Selofan, turkiska She Past Away och isländska Kaelan Mikla. De har hunnit släppa sex album, varav senaste “Let Them Be Alien” 2018. Missa inte denna oemotståndliga duett vars dystra synthar, monotona sång och breda basslingor skapar en dansant magi.

Support: Petra Flurr
Han/hon/det ser sig själv som en självförstörande provokatör och började göra experimentell musik i mitten på 90-talet. Med stora influenser från sent 70-tal och tidigt 80-tal (synth, NDW och punk) gör Petra Flurr excentrisk elektropunk och är en av de mest inflytelserika i den tyska underground-scenen.

Konserten med Lebanon Hanover har fått nytt datum. Konserten kommer att äga rum fredag den 4 oktober i Nalen Klubb.
Köpt biljett gäller.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar