Stora Salen 350 SEK + service
Inställt
Insläpp:

18 år
Konserten med Lucky Chops byter datum och plats, och flyttas till Fasching där de inviger festivalen den 11 oktober. Biljetter till det nya datumet köps via Jazzfestivalens hemsida HÄR.

Brassbandet Lucky Chops bildades av några elever vid LaGuardia Arts High School i New York år 2006. De började – som så många andra i “det stora äpplet” – spela i tunnelbanan, på gator och torg och blev virala, och enormt efterfrågade av konsertarrangörer när de filmades av en turist på New Yorks gator. Samtidigt som de turnerat flitigt har de också hunnit spela in albumet “NYC” och släppt EP:n “Walter” samt “Virtue and Vice Sessions Vol 1”. Det svänger sannerligen på skiva. Men – det är givetvis live de ska upplevas.

Nu kommer de till Stockholm Jazz Festival. Beväpnade med blåsinstrument, funkkänsla och absolut coolhet.

Stockholm Jazz Festival 11-20 oktober 2019
Stockholm Jazz Festival är årets största jazzhändelse och en av Sveriges äldsta festivaler. Årets festival är den åttonde upplagan sedan Stockholm Jazz Festival flyttade inomhus och förlades till hösten (2012). Sedan dess har festivalen vuxit sig större och starkare och nått nya publikgrupper och scener. Förra året slog Stockholm Jazz Festival rekord då 63 scener arrangerade över 200 konserter och besöktes av 29221 personer under sina tio dagar. Stockholm Jazz Festival drivs av Jazzklubb Fasching.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar