Maceo Parker

Eventet har redan varit
Den amerikanska funk- och soulspelande saxofonisten Maceo Parker, som försett oss med underbara toner i nästan femtio års tid, kommer till Nalen! Marceo Parker har spelat tillsammans med bland annat James Brown och George Clinton, och har under senare decennier fått en väldigt framgångsrik konsert som soloartist.

Parkers första tid i rampljuset var redan under 1970-talet men han turnerar fortfarande framgångsrikt runt om i världen. Sedan slutet av 1990-talet har han spelat med Prince, både live och i studio. Maceo Parkers musik integrerar en rad genrer med allt från soul, funk och jazz till rytm och blues.

Som saxofonist, sångare, kompositör har Maceo Parker rört sig genom ett brett utbud av olika projekt, album, konserter och musikfestivaler. Han är som bäst på scenen, där han visar sin omåttliga energi och passion och hans förmåga att fånga publiken med sin musik.

I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar