Mack Beats + Rosh

Eventet har redan varit
I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras en rad konserter på temat svensk hiphop. Denna kväll: Mack Beats + Rosh!

MACK BEATS
Mack Beats var länge en doldis inom hiphop-kretsar då han enbart var verksam som producent och levererade beats till artister som Ison & Fille, Mohammed Ali och Stor. Men under 2013 trädde han själv fram som artist i och med debutalbumet ”Centrum” och helt plötsligt hade Marko ”Mack Beats” Saez gått från doldis till hyllad soloartist. Albumet blev flerfaldigt nominerat till Grammis, P3 Guld och Nöjesguidens Stockholmspris. Tillsammans med gäster har han sedan dess turnerat kontinuerligt samt själv värmt upp som DJ innan artister som Kendrick Lamar och Drake.

ROSH
Rosh slog igenom 2014, då bara 18 år gammal med uppmärksammade gästinhopp hos Ison & Fille och Mack Beats.
Senare återvände han med en uppsättning om våldet i förorterna tillsammans med Lancelot Sakile Ncube och Lola Zackow på Dramaten. Rosh hade inte tagit studenten – men har ändå hunnit rappa i tio år. Musiken var hans fristad från utanförskap och rasism. Med samarbeten med Ison & Fille, Mwuana, Lilla Namo, Jaqe och Mack Beats har han blivit en självklarhet på hiphopscenen.

BILJETTER SLÄPPTA
Insläpp klockan 20, på scen cirka klockan 21
Ordinarie biljett 130 SEK + service
Under 26 år 80 SEK + service

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar