Madi Banja

+ Mapiano

Eventet har redan varit
Han har aldrig drömt om att bli artist. Han har aldrig dragits till strålkastarljuset. Ändå är det där, i den svenska musikscenens centrum, vi hittar honom. Mest av en slump upptäcktes Madi Banja då han freestylade för sina vänner Vito Grasso och Lorentz. Det ena ledde till det andra och snart gästade han på Ison & Fille-hiten ”Länge Leve Vi”.

Genombrottet skedde 2015 med omtalade debut-EP:n ”Det var inte med meningen” som fick två P3 Guld Nomineringar (Årets Nykomling och Årets Hiphop/Soul) samt en Grammisnominering till Årets Hiphop/Soul. Fem år – och tvåsiffriga miljoner streams – senare har han blivit en av Sveriges mest hyllade artister, med låtar som ”Inga Problem”, ”Ljuset i tunneln”, ”Pa Dibba”, ”Azonto” och ”Du och jag”.

Madi Banja började 2019 med att uppträda på Selam Festival Banjul i Gambia och i början av året släpptes även singeln ”Trophy” tillsammans med Imenella. I somras släpptes så det hyllade debutalbumet ”Välsignelsen” – som bland annat innehöll singlarna ”Primadonna” och ”Aladdin” (med Ikhana).

Fredag den 8 november står han live i Stora Salen på Nalen i Stockholm och ger oss höstens kanske mest efterlängtade konsert. Biljetterna släppta!

SUPPORT:
Mapiano

I samarbete med Selam.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar