Maleek Berry

Eventet har redan varit
Med megahits som ”Kontrol”, "Calling" och ”Pon My Mind” har Maleek Berry befäst sin ställning som en av afrobeatsens absolut största stjärnor. Den 9 mars kommer han till Nalen och Selam Festival Stockholm 2019!

Född och uppvuxen i södra London blev Maleek Berry i tidig ålder påverkad av ikoniska R&B- och soulartister som Michael Jackson, Jodeci, Boyz II Men och Tevin Campbell. Efter en familjeresa till Nigeria under 2011 blev han introducerad till Lagos blomstrande musikscen genom vännen och artisten Davido. En resa som gav honom inspirationen att såväl producera Sauce Kid’s “Carolina” (featuring Davido) och Wande Coal’s andra album “WANTED” som släpptes 2015.

Maleeks stora genombrott som soloartist kom under 2015 med låten “For My People” tillsammans med brittiska rapartisten Sneakbos, och följdes upp med EP:n “Last Daze of Summer” som blev en enorm succé över hela världen.

Den globala framgången med “Last Daze of Summer” har de senaste åren följts upp med megahitsen ”Kontrol”, “Calling” och “Pon My Mind” och samarbeten med Wizkid, Davido, Runtown, Iyanya och Burna Boy.

Maleek Berry går in i 2019 som en av afrobeatsens klarast lysande stjärnor och att spelningen på Nalen under Selam Festival Stockholm blir ett efterlängtat Sverigebesök är ingen underdrift.

I samarbete med Selam, som en del av Selam Festival 2019.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar