Måns Zelmerlöw

Eventet har redan varit
Måns Zelmerlöw är äntligen tillbaka – både live och med ny musik efter en tids paus. Nya albumet ”TIME” släpps 18 oktober och den 25 oktober uppträder han på Nalen. Biljetter släppta!

Måns Zelmerlöw räknas till en av Sveriges mest folkkära artister med miljontals lyssningar på Spotify. Han har lett Allsång på Skansen och Eurovision, som han även vunnit med låten ”Heroes”. Efter några års tystnad släppte han i våras tre singlar: ”Better Now”, ”Grow Up to Be You” och ”Fuego” som alla snabbt blev stora favoriter på radio och fortfarande klättrar på listorna. Nu är han aktuell med nya skivan ”TIME” som släpps senare i höst, och med en turné! Den 25 oktober intar han scenen i Stora Salen – den enda spelningen i Stockholm!

Support:Paul Rey

Trots Paul Reys unga ålder är han redan en artist som levt flera gånger om; från uppväxten i Lund med soulmusik till att börja rappa under namnet P.J. Samarbeten med bland annat Snoop Dogg och Quincy Jones har lett artisten fram till det han verkligen vill göra – att utvecklas som popartist! Den 4 oktober släpps nya låten “Hurt”.

I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar