Mapei

Eventet har redan varit
Mapei var en av artisterna som i början av 2010-talet bidrog till ta soulen in i samtiden genom att både självklart och lekfullt sammankoppla den med sound från klubb- och hiphopvärlden. Nu är den internationellt erkända artisten redo att låta karriären gå in i en ny fas. Den 2 oktober kommer hon till Nalen – biljetter släppta!

Nya skivan, tillkommen i samarbete med bland andra Magnus Lidehäll och Chords, belyser självkänsla samtidigt som den uppvisar en medvetenhet om hur svårt det är att vara sig själv i en tid av extrem narcissism. I tioårsåldern flyttade USA-födda Jacqueline Mapei Cummings med sin mamma till Sverige och påbörjade ett nytt liv i ett främmande land. Att från unga år ha tvingats lära sig hantera olika nya situationer har satt sin prägel på Mapei, som ofta kämpat med att hitta en egen identitet. Först nyligen kunde hon till slut förlika sig med bilden av sig själv som artist och kreatör. Den här inre resan har inspirerat materialet på den efterlängtade uppföljaren till 2014 års debutalbum. Albumets första smakprov, singeln – ”Rise Up” – släpps den 30 augusti och under hösten gör Mapei också ett antal liveframträdanden.

”Just nu lever vi i en väldigt politisk tid, som förstärks av den digitala eran”, säger Mapei. ”Samtidigt kan jag se en rad framsteg. Tack vare sociala medier knyts människor samman som aldrig tidigare. Man peppar varandra, lär av varandra. Eftersom jag inte kan undgå att lägga märke till det ger det mig hopp om att vi kan uppmuntra varandra till att acceptera vilka vi är och våga stå för det.”

I samarbete i Kulturhuset Stadsteatern.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar