Marissa Nadler

Eventet har redan varit
Amerikanska singersongwritern Marissa Nadler har ett sätt att blanda traditionell folk, drömsk pop och mörk americana på ett sätt som ingen annan. Hennes avskalade låtar växter snabbt till tidlösa produktioner medan hennes röst mjukt och vackert valsar sig rakt in i hjärtat. Den 23 april intar hon scenen i Nalen Klubb för en intim konsert som ingen borde vilja missa.

Biljetter släpps torsdag den 6 december klockan 11.00.

Nadlers vemodiga folkpop och magiska röst är som gjord för svarta nätter, där hon skapar en egen slags genre som rör sig i gränslandet mellan ett hypnotiskt Beach House och ett trillbindande Mazzy Star. Trots att hon redan har flertalet mästerverk bakom sig – bland annat den fantastiskt hyllade skivan ”Songs III – Bird on the water” från 2007 – tycks hennes förmåga och talang för att skapa öppna, ärliga och personliga låttexter aldrig att sina.

Med hennes nyligen släppta åttonde album ”For my crimes” har hon utlämnat sig totalt och komponerat en serie låtar som för oss henne närmre än någonsin tidigare. Här gör hon upp med ett känslomässigt kaos genom brutal ärlighet; en rad mörka men bedårande hymner om den tragiska verkligheten att inte ens den djupaste av kärlek kan hålla ihop relationer på distans. Till sin hjälp har hon nästan uteslutande använt sig av sina likasinnade samtida vänninor som Angel Olsen, Sharon Van Etten, Kristin Kontrol (Dum Dum Girls) och harpisten Mary Lattimore.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar