Näääk & Nimo

Eventet har redan varit
Om du har koll på svensk hiphop, så behöver inte Näääk & Nimo någon närmare presentation. Med ett konstant flöde av album, EP:s och singlar har de gång på gång befäst sin plats som två av de största namnen på den svenska hiphopscenen. Torsdag den 31 oktober kommer de till Nalen Klubb

Bland några av de mest kända given finns ”Lyckliga gatan”, ”Blåser min rök”, ”Jetlag”, ”Gungar fram”, ”Mina gangsters”, ”Den går bam”, ”S.H.U.N.O” och nu senast ”Går på moln”. Lägg dessutom till alla samarbeten, features, och gästinhopp och så råder det ingen tvekan om att Näääk & Nimo har en av landets mest imponerade låtkatalog.

Näääk är också ett känt ansikte i TV-rutan, när han 2016 var programledare för säsong två av TV4:s feelgood-musikserie “Lyckliga Gatan” – där svenska rappare möter folkkära artister för musikaliska samarbeten som går förbi både genre och ålder.

I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar